FR-Fotografie

FR-Fotografie, betaalbare fotografie in Utrecht.


In 2005 is FR-Fotografie opgericht in Utrecht. De eigenaar/ fotograaf Waldo Aikema volgde van september 2005 tot halverwege 2007 de vakopleiding tot fotograaf aan de FotoAcademie te Amsterdam.

Voor betaalbare portret-/modelfotografie bent u bij ons aan het goede adres.

Maar ook voor een bedrijfsreportage, productfotografie en voor bruiloften kunt u ons inschakelen. Wilt u een fotoshoot op locatie? Ook dat is uiteraard mogelijk. Visagie bij de shoot? Tegen een geringe meerprijs kunnen wij dat voor u verzorgen. Neemt u ook een kijkje in de portfolio en als uw interesse is gewekt, neem gerust contact met ons op.

ARCHIEFArchief per April, 2011

Bandfotografie

Monday, April 18th, 2011

Vorige week een fotoshoot gedaan met de jongens van Soulecy, een metalband uit Utrecht. Het werd een leuke shoot. Hieronder 1 van de foto’s met daarnaast een, voor de grap, door mij bewerkte versie.

Zit je ook in een band en heb je nog foto’s nodig voor promotie doeleinden of voor op jullie website? Neem dan contact op voor een professionele fotoshoot in fotostudio FR-Fotografie (of op locatie). Visagie behoort ook tot de opties!
(B)engel

Sunday, April 10th, 2011

Onlangs een fotoshoot gemaakt met Romy. Romy is een echte (b)engel, dus was deze setting wel toepasselijk.


Keywords


portretfotografie, modelfotografie, productfotografie, bedrijfsreportages, bruiloften, fotostudio, modellen, familieportretten, nikon, utrecht, gratis parkerenQuick Info


Fotoshoots vanaf 69 euro, Bedrijfsreportage 300 euro, Bruiloften v.a. 595 euro
Kijk voor de mogelijkheden op onze prijslijst of
neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Social Media

LinkedIn - fr-fotografie

FR-Fotografie op Facebook

twitter - fr-fotografie

Digiboek


Bekijk het digitale fotoboek van FR-Fotografie

Archief
Advertenties