FR-Fotografie

FR-Fotografie, betaalbare fotografie in Utrecht.


In 2005 is FR-Fotografie opgericht in Utrecht. De eigenaar/ fotograaf Waldo Aikema volgde van september 2005 tot halverwege 2007 de vakopleiding tot fotograaf aan de FotoAcademie te Amsterdam.

Voor betaalbare portret-/modelfotografie bent u bij ons aan het goede adres.

Maar ook voor een bedrijfsreportage, productfotografie en voor bruiloften kunt u ons inschakelen. Wilt u een fotoshoot op locatie? Ook dat is uiteraard mogelijk. Visagie bij de shoot? Tegen een geringe meerprijs kunnen wij dat voor u verzorgen. Neemt u ook een kijkje in de portfolio en als uw interesse is gewekt, neem gerust contact met ons op.

ARCHIEFArchief per October, 2008

Foto’s van de eerste FR-Shoot

Monday, October 6th, 2008

Op zondag 5 oktober jl. organiseerde FR-Fotografie een TFP (Time For Photo) Fotoshoot in de studio. Dit alles werd via Hyves geregeld. Met meer dan 15 modellen, 10 fotografen en 5 visagisten, en vooral (en dat is het belangrijkste) heel veel positieve reacties, kunnen we stellen dat het een geslaagde dag was.
Uiteraard heb ik ook foto’s gemaakt deze dag. Een selectie daaruit is nu al te zien in de portfolio! Binnenkort volgt informatie over een tweede FR-Shoot, want dat we hier mee doorgaan, dat is wel zeker!


Keywords


portretfotografie, modelfotografie, productfotografie, bedrijfsreportages, bruiloften, fotostudio, modellen, familieportretten, nikon, utrecht, gratis parkerenQuick Info


Fotoshoots vanaf 69 euro, Bedrijfsreportage 300 euro, Bruiloften v.a. 595 euro
Kijk voor de mogelijkheden op onze prijslijst of
neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Social Media

LinkedIn - fr-fotografie

FR-Fotografie op Facebook

twitter - fr-fotografie

Digiboek


Bekijk het digitale fotoboek van FR-Fotografie

Archief
Advertenties