FR-Fotografie

FR-Fotografie, betaalbare fotografie in Utrecht.


In 2005 is FR-Fotografie opgericht in Utrecht. De eigenaar/ fotograaf Waldo Aikema volgde van september 2005 tot halverwege 2007 de vakopleiding tot fotograaf aan de FotoAcademie te Amsterdam.

Voor betaalbare portret-/modelfotografie bent u bij ons aan het goede adres.

Maar ook voor een bedrijfsreportage, productfotografie en voor bruiloften kunt u ons inschakelen. Wilt u een fotoshoot op locatie? Ook dat is uiteraard mogelijk. Visagie bij de shoot? Tegen een geringe meerprijs kunnen wij dat voor u verzorgen. Neemt u ook een kijkje in de portfolio en als uw interesse is gewekt, neem gerust contact met ons op.

ARCHIEFArchief per June, 2007

Monique van de Ven op de set van Zomerhitte

Friday, June 8th, 2007

Gistermiddag een fotoshoot gedaan van Monique van de Ven. Saskia (klasgenoot van de FotoAcademie) en ik waren te gast op de set van haar nieuwe film ‘Zomerhitte’. We maakten de opnames analoog. Na de shoot nog een paar foto’s digitaal gemaakt. In de portfolio een kleine selectie. Helaas hadden we geen tijd om ook van de andere celebraties die aanwezig waren (Sophie Hilbrand, Waldemar Torenstra en scenarioschrijver Edwin de Vries), foto’s te maken.
Delafranconi

Sunday, June 3rd, 2007

Voor de website van Delafranconi, een specialist in exclusieve wijnen, hebben wij een aantal sfeerbeelden en een groot aantal van de leverbare wijnen gefotografeerd.

Wilt u ook uw product op een professionele manier tentoonstellen op uw site of in uw advertentie? Of wilt u ook een speciale ‘header’ op uw site in plaats van de standaard stockfotografie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.


Keywords


portretfotografie, modelfotografie, productfotografie, bedrijfsreportages, bruiloften, fotostudio, modellen, familieportretten, nikon, utrecht, gratis parkerenQuick Info


Fotoshoots vanaf 69 euro, Bedrijfsreportage 300 euro, Bruiloften v.a. 595 euro
Kijk voor de mogelijkheden op onze prijslijst of
neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Social Media

LinkedIn - fr-fotografie

FR-Fotografie op Facebook

twitter - fr-fotografie

Digiboek


Bekijk het digitale fotoboek van FR-Fotografie

Archief
Advertenties