FR-Fotografie

FR-Fotografie, betaalbare fotografie in Utrecht.


In 2005 is FR-Fotografie opgericht in Utrecht. De eigenaar/ fotograaf Waldo Aikema volgde van september 2005 tot halverwege 2007 de vakopleiding tot fotograaf aan de FotoAcademie te Amsterdam.

Voor betaalbare portret-/modelfotografie bent u bij ons aan het goede adres.

Maar ook voor een bedrijfsreportage, productfotografie en voor bruiloften kunt u ons inschakelen. Wilt u een fotoshoot op locatie? Ook dat is uiteraard mogelijk. Visagie bij de shoot? Tegen een geringe meerprijs kunnen wij dat voor u verzorgen. Neemt u ook een kijkje in de portfolio en als uw interesse is gewekt, neem gerust contact met ons op.

ARCHIEFAchief per 'special' Categorie

Cadeau voor mama? Of gewoon voor jezelf?

Friday, May 10th, 2013

Neem dan een kijkje op de site van Groupon. Wij geven weer een hoge korting op onze fotoshoots. Wegens groot succes geven wij de keuze uit vier verschillende fotoshoots! Van een Basic shoot tot aan de VIP! Het resultaat is trouwens bij allemaal hetzelfde; spontane, leuke, professionele foto’s!

[edit]
De deal is uitverkocht!

 

 

 
Vrij werk

Saturday, October 20th, 2012

De laatste tijd hebben we aardig wat fotoshoots. Vier tot vijf shoots per dag. Nagenoeg elke dag. Dat laat dus weinig tijd voor ‘vrij werk’. Maar vandaag, na een verjaardags-fotoshoot en een kidsparty was er dan toch nog tijd. Romy, vriendin en visagiste, wilde haar make-up, voor een komend ‘Halloween’-party, testen met bijbehorende outfit. En dan is het natuurlijk zonde om dat niet vast te leggen. Dus hier komt een kleine selectie; Vampire Romy.
Achter de schermen en resultaat

Monday, September 17th, 2012
Aan het werk…

Thursday, June 14th, 2012

Er zijn niet veel foto’s van mij aan werk, en zeker (nog) niet gemaakt in de nieuwe studio. Maar dit is er dan toch 1. Stiekem genomen door visagist en vriendin Romy! En ja dus, wij zijn al aan het werk in de nieuwe fotostudio. Nog steeds in Utrecht Overvecht, maar op een andere locatie. In een totaal ander pand. Kleiner, maar fijner! Veel fijner. Het werkt fantastisch. Het voelt al helemaal ‘ons’. Wij hebben er al een aantal fotoshoots en een aantal visagie workshops laten plaats vinden. En voor ons werkt het prima. En, nog belangrijker, de reacties van onze klanten waren unaniem positief. En daar doe je het natuurlijk om. Oh, en om mooie foto’s natuurlijk!

 

 

 

 

 
Kinderkledingshoot FunkyXS

Tuesday, February 14th, 2012

Voor kledingmerk FunkyXS hebben we vorige week een fotoshoot gedaan met meerdere kindermodellen. Van alle, voornamelijk T-shirts, van het merk werden foto’s gemaakt, zowel op productniveau (alleen shirts) als met modellen. Fris en vrolijk. De foto’s zijn daarna bewerkt en staan nu al op de website van FunkyXS. Ook de bewerkingen in de nieuwe headers van de site zijn door ons verzorgd.


Keywords


portretfotografie, modelfotografie, productfotografie, bedrijfsreportages, bruiloften, fotostudio, modellen, familieportretten, nikon, utrecht, gratis parkerenQuick Info


Fotoshoots vanaf 69 euro, Bedrijfsreportage 300 euro, Bruiloften v.a. 595 euro
Kijk voor de mogelijkheden op onze prijslijst of
neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Social Media

LinkedIn - fr-fotografie

FR-Fotografie op Facebook

twitter - fr-fotografie

Digiboek


Bekijk het digitale fotoboek van FR-Fotografie

Archief
Advertenties